Kevätfiilis alkaa juuri silloin, kun niin haluaa. Tämä taitaa olla "Tytön tie", vaikka kotimatka vanhempien luota muistuttikin pikemminkin jääradalla ajoa lumivuorten välissä. Ajatukset kuitenkin lentelivät jo tulevassa (kiireisessä) kesäkaudessa.

Päätin siinä samassa aloittaa kevään yksipuolaisella, kun kaksipyöräiseen on vielä matkaa. Sitä on tullut nähtyä vaikka mitä hyviä ideoita, joita voisi parastaa omaan käyttöön. Kätevästi muistin kotona olevan ompelukoneita ja perustarpeistoa, mutta kurvasin vielä kertaalleen kangaskauppaan Saukkolan läpi ajaessani.



Mulla ainakin päässä on kokoajan erilaisia projekteja eri kehitysvaiheessa; ideoita, selkeitä juttuja ja tarpeita, johon pitäisi keksiä jotain. Sitten tulee aika, jolloin täytyy tyhjennellä pääkopasta niitä pois, jotta uutta mahtuu tilalle.

Uutena ideana toin autotallini puolelta ruuveille ja muulle pikkusälälle suunnitellut tarvikerasiat - vaimiksiniitänytkutsutaankaan. Muutenkin kannattaa hyödyntää samoja ideoita autotallissa ja ompeluhuoneessa; nauhat ja sähköjohtokelat samalla tavalla tarpeettomaksi jääneeseen harjanvarren pätkään. Laittaisin jopa nauharullat verhotankoon, mutta I-kiskoilla se on vähän vaikeampaa...


Apulaisena jälleen kaverin kissa (joka on siis edelleen hyvinvoiva, vaikka aiemmin päivällä leikki toisen sukkani kanssa).
Alku vaikuttaa lupaavalta - tai ainakin "näytti tietysti paperilla ihan hyvältä"

Lopputulos
neljä lokerikkorasiaa (vaimiksiniitänytsanotaan) valmiuskuntoon
Aikaa kului
yhtä kauan kuin Märät Säpikkäät kesti. On muuten mielettömän hyvä sarja! 
Rahaa kului
pari euroa per rasia ja nappeihin 0,10e-1,5e/kpl
Mitä me tästä opimme?
On sitten kyseessä sali-, uimahalli-, lavatanssi- tai ajokauden aloittaminen, niin välineistön kuntoon laittaminen on puoli ruokaa. Eikä ole enää väliä sillä, jatkuuko itse harrastus, mutta tulipahan systeemit järjestettyä. Vaikka sitten sitä seuraavaa kautta varten.